VUHSU HOUSE



Site_Comporta_Portugal
Date_2016
Client_Private

Architecture_Damasceno Monteiro
Site Surface_17 640m2
Built Area_ 350 m2
Photographs_DM architecture
Fase_Completed




"Somewhere on the vast natural landscape of Comporta, we find a slope of sand and oak trees line that together create the perfect atmosphere for building the Vuhsu H.
The house is conceived as a horizontal line suspended over the sand, almost like an endless bench that we can sit on, dive our feet into the sand and overlook the beautiful landscape.
Very little is necessary:two wooden boxes placed between the living, eating and relaxing spaces, hiding the private areas from the social and at the same time providing shelter from the sun trough the use of the "Mashrabiyas"
in Memória Descritiva , João Damasceno Monteiro












Sem comentários:

Enviar um comentário